Inloggen

T (NL): +31 (0)85 822 8371 | T (BE): +32 2 725 3505 | E: info@DAANgroup.eu

Auto veilingen

Bedrijfswagens, Garage benodigdheden, Personenautos, Vrachtwagen en meer

DAAN auctions veiling  van consumenten elektronica denk hierbij aan een computer, beeldscherm en randapparatuur bij DAAN AUCTIONS.

DAAN auctions : veiling goedkope Auto

Auto’s worden regelmatig aangeboden bij een veiling op www.daanauctions.com. Bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar goede producten voor een lage prijs zijn op een  veiling van DAAN auctions bij het juiste adres. De producten die DAAN auctions aanbied zijn vaak afkomstig uit voorraadverkleiningen, faillissementen of van beslaglegging.

Alerts voor een nieuwe goedkope auto

DAAN auctions wilt ervoor zorgen dat klanten altijd op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een auto. Dan kunt een alert inschakelen op deze specifieke doelgroep. U krijgt dan een update van de nieuwste aanbieding van het ingestelde product. U kunt een zoekterm invullen met bijvoorbeeld: auto, vrachtwagen etc.

Wilt u weten welke Auto veilingen nu online staan? Bezoek dan onze veilingen website:

knop

DAAN auctons: Zien, Bieden, Hebben

Zien

Wanneer u op www.daanauctions.com bent kunt u links van de pagina in de categorieën lijst consumenten elektronica selecteren. U krijgt dan een selectie te zien van het huidige aanbod in deze categorie. U ziet dan bijvoorbeeld: auto, brommer, vrachtwagen en meer staan. Een ander manier om te zoeken is via de zoekfunctie. Type hier het gewenste product in zoals computer en u ziet direct het aanbod.

Bieden

U heeft een product gevonden die u wilt hebben.  Zeg u wilt bieden op een computer dan moet u eerst even registreren. Dat is gratis en eenvoudig  via deze link: http://www.daanauctions.com/NL/Content/Register

Hebben

Als een veiling is afgelopen krijgt de winnaar automatisch een bericht. U heeft een veiling gewonnen wanneer u het hoogste bod heeft geplaatst. Als u meer vragen heeft over bieden bekijk dan eens: http://www.daanauctions.com/NL/Content/Bid

cases

RECENTE CASES

partners

copyright © 2015 DAAN Group • all rights reserved