Inloggen

T (NL): +31 (0)20 800 9970 | T (BE): +32 2 725 3505 | E: info@DAANgroup.eu

Full Service

DAAN biedt meer. Veel meer.

Naast het organiseren en begeleiden van online veilingen, biedt DAAN nog veel meer diensten aan. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het verkoopproces – en daardoor de opbrengst – voor onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk is.

Een eigen taxatiebureau.

Een van de belangrijkste diensten van DAAN is het taxeren van roerende goederen. Daarvoor heeft DAAN een eigen taxatiebureau in huis. Deze bestaat uit stuk voor stuk gedreven specialisten: ervaren register-taxateurs die werken met up-to-date marktgegevens en die als geen ander weten wat iets waard is. Wat u ook aan wilt bieden.

Verkoopbegeleiding van A tot Z.

DAAN kan adviezen geven over een mogelijke doorstart, helpen bij het opstellen van een verhuurconstructie, het transport regelen of ervoor zorgen dat een locatie bezemschoon wordt opgeleverd. Dankzij deze full service-aanpak kan DAAN – als geen ander – zijn opdrachtgevers van A tot Z begeleiden bij het hele verkoopproces.

Weten wat DAAN nog meer te bieden heeft? Klik dan op het kopje ‘Diensten’.

Vast aanspreekpunt.

Al onze diensten worden vanuit één vast aanspreekpunt geregeld. Zo kunnen we snel en adequaat reageren op de behoefte van onze opdrachtgevers. En hoeft u dus niet voor elke dienst aan te kloppen bij een apart loket. En dat is niet alleen heel prettig maar ook veel persoonlijker.

daan-logo

cases

RECENTE CASES

partners

copyright © 2015 DAAN Group • all rights reserved