Inloggen

T (NL): +31 (0)20 800 9970 | T (BE): +32 2 725 3505 | E: info@DAANgroup.eu

Wat wij willen doen

Open en eerlijk. Typisch DAAN.

DAAN streeft naar een zo hoog mogelijke opbrengst voor zijn klanten, tegen een minimaal risico. Daarbij staan transparantie en open en eerlijk zaken doen hoog in het vaandel. Opmerkelijk is dat dit binnen de veilingmarkt niet vanzelfsprekend is. Maar wel bij DAAN.

Het behalen van een goed resultaat – voor zowel de opdrachtgever als de koper – is immers sterk afhankelijk van de mate waarin het risico voor de partijen wordt geminimaliseerd. Dat kan volgens ons alleen door openheid van zaken en een heldere procesvoering.

De transparantie van DAAN komt o.a. tot uiting via de persoonlijke inlogaccount: opdrachtgevers kunnen via de website hun veiling continu volgen. Daarnaast accepteren wij geen zogenaamde ‘return deals’.

Intelligent, transparant en snel.

De intelligente oplossingen van DAAN hebben als doel de transparantie en de snelheid van het veilings-proces te verhogen. Wat resulteert in een reële opbrengst, tegen minimale risico’s.

De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website – gecombineerd met een strategische marketingcommunicatiemix – stelt DAAN in staat om activa te verkopen aan de hoogste bieder, in een bijzonder kort tijdsbestek.

Het team van DAAN werkt continu aan de ontwikkeling en verbetering van de processen en biedt daardoor altijd de nieuwste ICT-oplossingen.

DAAN hanteert een termijn van maximaal zes weken; binnen deze periode is de verkoop gegarandeerd afgerond!

Duidelijkheid.

Samen met het Nederlands Normalisatie Instituut is DAAN een NEN-norm aan het opzetten. Hierin worden de structuur van de organisatie, de ‘skill set’ van medewerkers, de controle op geldstromen en de kwaliteitseisen van de gebruikte systemen beschreven.

daan-logo

cases

RECENTE CASES

partners

copyright © 2015 DAAN Group • all rights reserved