Inloggen

T (NL): +31 (0)85 822 8371 | T (BE): +32 2 725 3505 | E: info@DAANgroup.eu

Diensten

De diensten die DAAN biedt

Voordelen van een Online Veiling bij DAAN

Groot bereik en goede opbrengsten.
Via een online veiling bereikt u snel en relatief eenvoudig een brede markt. Dit levert dan ook bijna altijd een hogere opbrengst op dan via andere routes (zoals verkoop aan opkopers, of doorstartende ondernemers).

Diversiteit.
De georganiseerde veilingen van DAAN zijn zeer divers qua omvang maar ook wat het soort kavels betreft. We veilen zowel nieuwe als tweedehands zaken.

Snelheid.
Binnen enkele dagen na aanmelding kan uw veiling al online staan op de veilingsite van DAAN.
Na de sluiting en afhandeling streeft DAAN ook een scherpe tijdslijn na: zodra de kavels uitgeleverd zijn, staan de opbrengsten binnen zeven dagen op de boedelrekening. Het totale traject van de opdrachtbevestiging tot de eindafrekening kan in drie weken geregeld zijn.

Onderscheid t.o.v. andere veilinghuizen
• Ook kleine veilingen (< 20.000 euro) zijn mogelijk.
• De veiling sluit op een vooraf vastgesteld moment.
• Transport van kavels voor de kopers is mogelijk. Wij bieden de koper – voor vrijwel alle gewonnen kavels – een bezorgservice aan (kostenefficiënt zowel thuis of op kantoor geleverd).

Het veilingproces.

Inventarisatie Kavels – Na ondertekening van de opdrachtbevestiging worden de kavels geïnventariseerd, de openingsbiedingen en de looptijd van de veiling vastgesteld door een gespecialiseerd team.
Online Veiling – Na de inventarisatie worden alle kavels online gezet en de veiling geoperationaliseerd. Het veilingsysteem van DAAN verwerkt vervolgens alle biedingen. Als opdrachtgever krijgt u van DAAN een speciaal inlogaccount waarmee u de biedingen op de voet kan volgen.

Neem direct contact op voor een afspraak: 0031 (0) 20 8009970 of mail info@daanauctions.com
Bekijk ons veilingplatform DAAN Auctions

Online Veilingen

Door een uitgekiende marketingstrategie bereikt DAAN optimale, nationale en inter-nationale, aandacht voor de veiling.


cases

RECENTE CASES

partners

copyright © 2015 DAAN Group • all rights reserved