Inloggen

T (NL): +31 (0)20 800 9970 | T (BE): +32 2 725 3505 | E: info@DAANgroup.eu

Open Sollicitatie

Dus jij denkt dat je een aanwinst bent voor DAANGROUP?

Open sollicitatie bij DAAN Group


Ben jij degene die in ons team past? Wij staan altijd open voor nieuw talent!

Upload hier je CV en wellicht word jij uitgenodigd voor een kennismaking gesprek.

Wie is DAAN?

Een dynamisch online veilinghuis: dat is DAAN. Vanuit de vestiging in Amsterdam worden er in Europa faillissements- en overstockveilingen georganiseerd. Maar wat zoeken wij in onze werknemers?

Bij DAAN is Integriteit in het omgaan met de goederen en de belangen van onze klanten en opdrachtgevers, essentieel. Bij DAAN werken echte teamspelers: een goede samenwerking tussen collega’s, opdrachtgevers en afnemers, zorgt volgens DAAN voor de allerbeste resultaten. Goede onderlinge relaties, collegialiteit, respect voor anderen en het onderling delen van kennis spelen bij DAAN een grote rol. DAAN streeft altijd naar een extra toegevoegde waarde: onze collega’s zijn ambitieus, agile en houden van innovatie, kennisontwikkeling en scherpte. Als online veilinghuis met een full service dienstverlening heeft DAAN een grote diversiteit aan opdrachtgevers, afnemers en leveranciers. Flexibiliteit vormt dan ook een andere belangrijke eigenschap.

De cultuur bij DAAN is professioneel, open, eerlijk en direct. Een carrière bij DAAN betekent een wereld vol mogelijkheden. Afhankelijk van jouw ambities kun je je ontwikkelen tot een specialist in jouw vakgebied of doorgroeien naar een rol met senior verantwoordelijkheden.

cases

RECENTE CASES

partners

copyright © 2015 DAAN Group • all rights reserved